Master QEP 'Steven Massart' - 09/07/2017

Met veel trots en fierheid deelt AST77 architecten- en ingenieursbureau mee dat onze huisfotograaf Steven Massart zijn Master QEP - kwaliteitslabel heeft behaald. Dit label wordt door de FEP -de Europese beroepsvereniging van fotografen- toegekend. Voor een MASTER QEP - label moet een reeks van 20 beelden positief worden bevonden door een jury van 7 professionele Europese fotografen. De foto’s worden beoordeeld op hun technische en inhoudelijke kwaliteiten. Getuigen de beelden van hoog niveau, zowel in reeks als afzonderlijk en spreekt de eigenheid van de fotograaf ?  

Voor Steven is dit een erkenning van zijn werk en van het voortdurende streven naar volmaaktheid. Steeds tracht hij het onderste uit de kan te halen en beelden af te leveren boven de verwachtingen van de opdrachtgever. Samen met zijn visie als fotograaf maakt  1 plus 1 meer dan 2.      
Ook is er reden om dubbel trots te zijn ! De gejureerde reeks foto’s bestaat uitsluitend uit beelden die binnen zijn dagelijkse opdrachten vallen en tijdens enkele architectuurtrips zijn geproduceerd. Tijdens zulke reizen moet men zich volledig aanpassen aan de context ter plaatse; licht, weersomstandigheden, een grote groep mensen, .. Geen enkele foto uit de reeks is gemaakt met oog om een specifiek label te behalen.     

Uiteraard zijn wij enorm vereerd dat er in deze reeks ook twee projecten (Office AST77 & Office TMS Belgium) van ons, AST77 architecten- en ingenieursbureau, werden tentoongesteld en gesmaakt door de vakkundige jury.  
20 geselecteerde Architecten voor de fotoreeks:

Sannaa - Frank Gehry - AST77 architecten- en ingenieursbureau - Baumschlager & Erbele - Jaspers_Eyers Architects - Alvaro Siza - Claessens Architecten - Erwin Heerich - Lava Architects - Guerrilla Office Architects - Mario Sequerios - Lacaton & Vassal - Snohetta - Nu Architects - Peter Zumthor - Tadao Ando - AST77 architecten- en ingenieursbureau - Richard Serra
  • © AST77 | Architecten- en ingenieursbureau | Volg ons op