• Projectnaam:
  • 2016_10 Tienen Torsinplein
  • Programma:
  • Wonen, nieuwbouw
  • Opdrachtgever:
  • Particulier
  • Locatie:
  • 3300 Tienen - België
  • Realisatieperiode:
  • 2016
  • Status:
  • Opgeleverd
  • Bruto oppervlakte:
  • 350 m²
  • Medewerkers:
  • Peter Van Impe
    Maarten Demeer

In 2016 werd AST77 gevraagd om het voormalige postsorteercentrum op het Torsinplein te herbestemmen. Het doel was om directe leegstand tegen te gaan en het gebouw te transformeren naar een groepswoningbouw project. De betonnen draagstructuur en het open plan van de jaren 50 maakten het mogelijk om de 4 niv. om te vormen tot ruime, kwaliteitsvolle appartementen. Per niveau werden twee appartementen ingericht en op de 4e verdieping werd de voormalige conciërgewoning omgevormd tot een exclusieve penthouse met een fantastisch zicht over de historische binnenstad en de glooiende Getevallei. Breng zeker ook een bezoek aan het Tiny House en het Trade House die voor dit event worden opengesteld.

< Portfolio
  • © AST77 | Architecten- en ingenieursbureau | Volg ons op